Despre noi

Informatii generale

Prezentare

 
Cu actionariat si o echipa tanara , insa cu experienta , activand din anul 2005 in domeniul IT&Tech va stam la dispozitie cu cele mai potrivite solutii pentru sisteme supraveghere , alarme , IT , retelistica , fibra optica , control acces , casa inteligenta , automatizari sau detectie incendiu. Profesionalismul nostru si suportul postvanzare reprezinta o prioritate in conceptia noastra , toate acestea la cel mai bun raport pret/calitate din piata.Societatea noastra este autorizata IGPR in privinta sistemelor de securitate si alarmare.

 


 

Date companie

Nume: S.C. Tima Management S.R.L.

Nr.Reg.Com: J29/1523/2005

CUI: RO17777177

Conturi:

Cont RON: RO67BREL13035282RO11001

Banca: Libra Bank – Sucursala Ploiesti

Sediul social: str. Neagoe Basarab nr. 11, Localitatea Ploiesti, judetul Prahova

Website : http://www.supravegherealarme.ro

Email : office@supravegherealarme.ro


S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L. precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ul, fara notificare prealabila de catre producatori.


De asemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L. fara preaviz sau pot contine erori de operare.


De asemenea, din motive legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L. face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante.


Promotiile/ofertele prezentate pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.


SITE-ul poate contine link-uri catre alte site-uri S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L. nu este responsabila de politica de confidentialitate practicata de acestea precum si de orice alta informatie mentionata pe aceste site-uri.


In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta astfel, intelesurile specificate mai jos;

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-UL, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea siteului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L  si CLIENT. 

CONTRACT: reprezinta o COMANDA confirmata de catre S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L., prin care  S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L. este de acord sa livreze CLIENTULUI produse si servicii, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora. 

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.


Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.


Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.


Prin accesarea SITE-ului UTILIZATORII consimt sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

ANPC

© 2023 supravegherealarme.ro . Dispozitive de supraveghere si alarmare. Toate drepturile rezervate.