Politica de confidenţialitate

Politica de confidentialitate

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

 S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L. respecta caracterul privat precum si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest website, in vederea efectuarii de cumparaturi on-line.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. Datele personale ale clientilor persoane fizice vor fi prelucrate de S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L. in scop de marketing si publicitate.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

• Dreptul la informare (art.12)

• Dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);

• Dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);

• Dreptul de opozitie (art.15);

• Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);

• Dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dvs. va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dvs. expres ca datele dvs. personale sa fie folosite de S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L. in conformitate cu urmatoarele scopuri:

• Efectuarea de comenzi on-line;

• Facturarea produselor comandate de dvs. prin intermediul website-ului.

Refuzul dvs. de a comunica datele, determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L.

S.C. TIMA MANAGEMENT S.R.L. este inscrisa la A.N.S.P.D.C.P in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.


Datele colectate de la subiect sunt următoarele


  • Nume Prenume

  • Serie Buletin

  • Adresa

  • Numar de telefon


.Scopul în care vor fi utilizate datele dumneavoastra personale


          In calitate de client va vor fi colectate și procesate de către beneficiar urmatoarele date personale in vederea exercitarii contractului de vanzare sau prestarii servicii conform legislatiei in vigoare.


Drepturile subiectului


         Subiectul a fost informat de prevederile legale in vigoare si este protejat de către Regulamentul General pentru Protecția Datelor cu caracter personal nr. 679/2016 poate interveni când dorește și poate solicita


  • informare și consultarea informațiilor vizate

  • actualizarea informațiilor vizate

  • ștergerea informațiilor vizate

  • restricționarea și opunerea în prelucrarea informațiilor vizate

     

              Subiectul ne poate contacta pe emailul societatii , prin telefon sau la sediul societatii in cadrul programului de lucru.

     


Valabilitate


           Datele care se supun arhivarii si pastrarii conform legislatiei in vigoare , vor fi mentinute in conformitate cu normelor institutiilor abilitate. La incetarea necesitatii legale de a mentine inregistrarile contabile , datele vor fi sterse.


 


Terti si operatori de date imputerniciti


          Conform procedurilor de contabilitate stabilite in cadrul Tima Management SRL accesul la datele personale si contabile ale societatii va fi oferit in calitate de „Operator de date imputernicit „ catre „ Expert Contabil Buzea Mihaela Claudia „  Cod fiscal 20582507 , str. Magurii nr. 2 , Bl 31G , Sc. A , Ap 15.




ANPC

© 2021 supravegherealarme.ro . Dispozitive de supraveghere si alarmare. Toate drepturile rezervate.