Informaţii de livrare

Termenul de livrare a produselor cumparate de pe site se incadreaza intre 1zi si 5 zile din momentul confirmarii telefonice a comenzii si a disponibilitatii produselor comandate, in functie de modul de livrare ales de catre client.
In cazuri exceptionale, cu acordul clientului, Furnizorul poate mari termenul de livrare cu pana la 45 zile pentru produsele ce se aduc pe baza de comanda ferma.
Comenzile se vor procesa si onora doar dupa ce au fost confirmate si in ordinea in care acestea au sosit.


Modalitati de livrare:

Ridicare din magazin
Clientul isi ridica singur produsele de la sediul nostru.
Produsele se pot ridica de Luni pana Vineri intre orele 9.00 - 17.00.

Fan Curier.
Costul transportului este specificat atat pe factura proforma emisa in momentul in care dumneavoastra ati efectuat comanda online, cat si pe factura fiscala care insoteste produsul(ele) in momentul expeditiei acestor produse achizitionate.
Calcul taxe transport prin FAN CURIER: Primul kg se taxeaza cu valoarea de 15 RON, pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1 RON. Toate aceste valori nu includ TVA.
Livrarea produselor se efectueaza in termen de 24 ore de la expeditie.
In factura proforma costul transportului este calculat pana la adresa de destinatie. Acest calcul se efectueaza instant, imediat ce se introduc datele de livrare.

Posta Romana - produsele expediate prin Posta Romana ajung la destinatar in termen de 4-7 zile de la expeditie.

Alta firma de curierat.
Pentru informatii transport contactati firma de curierat aleasa. Beneficiarul va achita contravaloarea transportului direct la firma de curierat aleasa, alta decat Fan Curier.

ANPC

© 2023 supravegherealarme.ro . Dispozitive de supraveghere si alarmare. Toate drepturile rezervate.